Visser Kaashandel bv Nijverheidsweg 20
1271 EA Huizen
Nederland

T: (+31) 035-6568000
E: info@visser-kaas.nl

Huizer Kaas-Gilde

Sinds 2003 treedt Visser met nagenoeg alle soorten hollandse kaas onder het huismerk Huizer Kaas-Gilde zowel op de nationale als internationale markt naar buiten. Voor de internationale markt wordt het Huizer Kaas-Gilde merk door Visser gebruikt als een paraplumerk ter vervanging van het ‘blanco’ kaassegment. Door gebruik te maken van dit merk, tracht Visser Kaashandel een duidelijk signaal af te geven met betrekking tot de gegarandeerde kwaliteit die zowel de afnemer, alsmede de consument van Visser kan verwachten. Visser speelt hiermee in op de veranderende consumentenvoorkeur met betrekking tot het gebruik van merkproducten.

Een paar belangrijke artikelen in de Huizer Kaas Gilde reeks zijn de ‘Gilde’ jong, alsmede de ‘Gilde’ belegen. Beide zijn hiernaast afgebeeld. Het zijn Hollandse Goudse kazen van hoge kwaliteit die traditioneel zijn gerijpt naar hun ideale leeftijd.

Voor de nederlandse markt wordt het Huizer Kaas-Gilde gebruikt voor producten in het kwalitatief hoogste segment. Speciaal hiervoor is in samenwerking met verschillende markthandelaren en detaillisten  een verkooporganisatie onder de naam 'het Huizer Kaas-Gilde" opgezet. Meer informatie over deze speciale Nederlandse productenlijn, alsmede de organisatie, vindt u op www.huizer-kaasgilde.nl

Foto 1
Huizer Kaas-Gilde Gouda Belegen 12kg